Mango/framboos bavaroise bol
Frisse mango bavaroise op een bodem van harde wener.
Afgewerkt met een mango/framboos spiegel, amandelen, vers fruit en pure chocolade
ingrediënten informatie
Schuimgebak ( GLUTENARM)
2 schuimdoppen gevuld met slagroom.
Afgewerkt met slagroom, chocolade schaafsel, vers fruit, schuimdopje en chocolade versiering.
ingrediënten informatie
Appel amandel rondje
Appeltaart volgens eigen recept.
Afgewerkt met slagroom, amandelen en abrikozen gelei.
ingrediënten informatie
Appel/noten karamel
Appel taartje op basis van eigen recept.
Afgewerkt met noten, zoute karamel en abrikozen gelei
ingrediënten informatie
Gesorteerd gebak
Laat u verrassen door een door ons samen gesteld assortiment gesorteerd gebak.
Mokka schuimgebak
2 schuimdoppen gevuld en afgewerkt met mokka slagroom en chocolade.
Aangezet met hazelnootkrokant.
Afgewerkt met mokkabonen, schuimdop en chocolade decoratie.
ingrediënten informatie
Choco bavaroise bol
Huisgemaakte chocolade bavaroise bol met een vleugje praline.
ingrediënten informatie
Piece of Cake schuimgebak
Hazelnoot schuim gevuld met mokka slagroom en zoute karamel.
Afgewerkt met hazelnoot,chocolade,en mokka slagroom.
ingrediënten informatie
stracciatella schuimgebak 1
Schuimdoppen gevuld met pure chocolade, Vulling van slagroom.
Afgewerkt met pure chocolade,slagroom en schuimdopje.
ingrediënten informatie
Schuimgebak ver fruit
Schuimgebak gevuld met slagroom.
Afgewerkt met melk chocolade, vers fruit en schuimdopje.
ingrediënten informatie
Soesjesschelp
Bladerdeeg schelpje gevuld met slagroom, chocolade en frambozenjam.
Afgewerkt met slagroom, slagroomsoesjes en chocolade
Koffiek/caramel bol
Koffie bavaroise gevuld met krokante zoute caramel.
Afgewerkt met pure koffie chocolade ganache.
ingrediënten informatie
Slagroom punt
Slagroom punt gevuld met slagroom en laagje frambozen jam.
Afgewerkt met slagroom, vers fruit en chocolade.
ingrediënten informatie
Bosbes bol
Bodem van koekdeeg, met daarop frisse bosbessen bavaroise.
Afgewerkt met bosbes spiegel,vers fruit en chocolade
ingrediënten informatie
Marsepein Flambe
Bodem van sloffendeeg, gevuld met witte chocolade, frambozenpuree en aardbei bavaroise.
Afgewerkt met marsepein, slagroom en een macaron.
ingrediënten informatie
Bosvruchten toren
Bodem van sloffendeeg gevuld met amandelroomspijs.
Bovenop een dun laagje boter crème met daarop luchtige bosvruchten bavaroise.
Afgewerkt met bosbes coulis, vers rood fruit, aardbei macaron schelpje en witte chocolade schaafsel.
ingrediënten informatie
Rijstevlaai
Heerlijke rijstevlaai afgewerkt met slagroom en pure chocolade schaafsel.
Harde wener gebak
3 hardewener plakjes ingesmeerd met frambozen bessenjam.
Gevuld met room.
Afgewerkt met rood fruit en slagroom.
Cheesecake rood fruit
Gemaakt met platte kaas en creme fraiche.
Afgewerkt met frambozen jam, vers rood fruit en witte chocolade.
Harde Mokka
Bodem van sloffen deeg.
Afgewerkt met mokka botercreme,fondant en mokka boon.
Citroen punt
Citroen lemon curd afgewerkt met gebrand Italiaans schuim.
Aardbeischelpje
Bladerdeeg schelpje gevulde met banketbakkersroom.
Afgewerkt met verse aardbeien en slagroom.
© Piece of Cake - Oostburg 2023