Bavaroisegebak



Passievrucht bavaroise

Harde wener bodem ingesmeerd met pure chocolade Passievrucht bavaroise Afgewerkt met kokos en vers fruit Verkrijgbaar in: 6-8-12 pers
Dit is een seizoensproduct

vers fruit,slagroom.passievrucht puree(melk),suiker,glucosestrooop,gemodificeerd zetmeel, kokos,gelatine, eigeel gedroogd,tarwebloem(gluten),boter,suiker,ei,citroenrasp,zout
aroma, zoutsuiker,cacaomassa,cacaoboter,melk,soja,natuurlijke vanille aroma
Prijs € 2,99 p.p

Chocolade bavaroise taart

Bodem van harde wener ingesmeerd met pure chocolade.
Vulling van chocolade bavaroise, krokante chocolade en praline vulling.
Afgewerkt met melk en witte chocolade ,vers fruit en 2 macarons

vers fruit,slagroom(melk),suiker,glucosestrooop,gemodificeerd zetmeel, gelatine, eigeel hazelnoten 50% suiker,soja,emulgator kanbevatten melk,andere noten gedroogd, aroma, zouttarwebloem(gluten),boter,suiker,ei,citroenrasp,zout suiker,cacaomassa,cacaoboter,melk,soja,natuurlijke vanille aroma
Prijs € 2,99 p.p

Bosvruchten Stracciatella bavaroise

Harde wener bodem ingesmeerd met pure chocolade.
Vulling van stracciatella en bosvruchten bavaroise , met een laagje frambozen pure.
Afgewerkt met pure chocolade,vers fruit en meringue.

vers fruit,slagroom(melk),suiker,bosvruchten puree,glucosestrooop,gemodificeerd zetmeel, gelatine, eigeel gedroogd, aroma, zoutsuiker,cacaomassa,cacaoboter,melk,soja,natuurlijke vanille aroma tarwebloem(gluten),boter,suiker,ei,citroenrasp,zout
Prijs € 2,99 p.p

Aardbei bavaroise

Bodem van kruimeldeeg.
Aardbei bavaroise met tussenin biscuit en frambozenjam.
Afwerkt met een aardbeispiegel, slagroom, schuim en vers fruit.

vers fruit,slagroom(melk),suiker,aardei puree,glucosestrooop,gemodificeerd zetmeel, gelatine, eigeel gedroogd, aroma, zoutsuiker,cacaomassa,cacaoboter,melk,soja,natuurlijke vanille aroma tarwebloem(gluten),boter,suiker,ei,citroenrasp,zout
Prijs € 2,99 p.p

© Piece of Cake - Oostburg 2023