Fruitschelp



Frangipane roodfruit

Dit is een seizoensproduct.
Frangipane bodem bedekt met laagje bosvruchten jam, afgewerkt met roodfruit.

Slagroom, vers roodfruit,Amandelen(Noten),suiker,ei,tarwebloem,bakmeel( Gluten)citroenrasp,zout,abrikozen,gelatine
Prijs € 2,30 p.p

Appeltaart

Appeltaart op basis van eigen recept.

Appel,amandelen,roomboter(Melk)(Noten),suiker,ei,tarwebloem(Gluten),abrikozen,gelatine zout,citroenrasp,allesbindeer
Prijs € 2,30p.p

Fruit schelp

Harde wener schelp ingesmeerd met witte chocolade, gevuld met banketbakkersroom.
Afgewerkt met VERS seizoen fruit en abrikozen gelei.

Vers fruit,melk, natuurlijke vanille aroma,suiker, ei, maiszetmeeltarwebloem (gluten) roomboter(melk) suiker, zout bevat mogelijk eieren,noten,soja, abrikozen, gelatine
Prijs € 2,30p.p

Bladerdeeg fruitschelpje

Bladerdeeg schelpje op basis van roomboter.
Gevuld met eigen recept banketbakkersroom
Afgewerkt met vers seizoen fruit.

Prijs € 2,30p.p

Aardbeischelp

Dit is een seizoensproduct
Bodem van kruimeldeeg op basis van roomboter.
Ingesmeerd met witte chocolade
Gevuld met huisgemaakte banketbakkersroom
Afgewerkt met verse aardbeien en chocolade

Prijs € 2,30p.p

Kersen schelp

Schelp op basis van kruimeldeeg.
Gevuld met banketbakkersroom en kersen.
Afgewerkt met slagroom,chocolade en amandelschaafsel

Slagroom,amandelen, kersen ,Vers fruit,melk, natuurlijke vanille aroma,suiker, ei, maiszetmeeltarwebloem (gluten) roomboter(melk) suiker, zout bevat mogelijk eieren,noten,soja, abrikozen, gelatine
Prijs € 2,30 p.p

Appeltaart hoog

Hoge Bretonse appeltaart, Afgewerkt met slagroom, amandelschaafsel, schuimdopjes en chocolade.

Appel,amandelen,roomboter(Melk)(Noten),suiker,ei,tarwebloem(Gluten),slagroom(Melk),abrikozen,gelatine zout,citroenrasp,allesbindeer, cacaoboter,cacaomassa
Prijs € 2,20 p.p

© Piece of Cake - Oostburg 2021