Frangipane roodfruit
Dit is een seizoensproduct.
Frangipane bodem bedekt met laagje bosvruchten jam, afgewerkt met roodfruit.
ingrediënten informatie
Fruit schelp
Harde wener schelp ingesmeerd met witte chocolade, gevuld met banketbakkersroom.
Afgewerkt met VERS seizoen fruit en abrikozen gelei.
ingrediënten informatie
Bladerdeeg fruitschelpje
Bladerdeeg schelpje op basis van roomboter.
Gevuld met eigen recept banketbakkersroom
Afgewerkt met vers seizoen fruit.
Appeltaart hoog
Hoge Bretonse appeltaart, Afgewerkt met slagroom, amandelschaafsel, schuimdopjes en chocolade.
ingrediënten informatie
Aardbeischelp
Kruimeldeeg schelp ingesmeerd met melkchocolade.
Vulling van banketbakkersroom.
Afgewerkt met verse aardbeien.
Indien gewenst kan er ook slagroom op de taart, graag dit dan aangeven bij de opmerkingen.
© Piece of Cake - Oostburg 2023